Varkenshaasje uit Normandië

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gevulde varkenshaas aankleuren in de pot, wanneer hij een mooi bruine kleur heeft, plaatsen we deze op een braadslede. Goed kruiden en een stukje goede boter toevoegen in de oven 25 . 30 minuten laten garen en regelmatig oversausen. Ondertussen voegen we de bruine fond toe aan het braadvocht in de pan en even laten loskoken. Een beetje room aan toevoegen en licht binden met maizena of roux. Afkruiden en afwerken met een beetje calvados en de roze peperbolletjes. Heerlijk met gebakken appeltjes of stronkjes, gebraiseerd witloof vergezeld van kroketjes of puree aardappelen.

Varkenshaasje uit Normandië is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip uit Normandie
0 min
Bekijk recept
Spoom Van Verse Aardbeien Met Witte Port
Voorgerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes op Normandische wijze
0 min
Bekijk recept
Mosterdsoep Met Camembert
20-30 min -
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept