Pennesalade met Amsterdamse uien

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook eieren in 8 min. hard. Kook penne volgens aanwijzingen op verpakking. Spoel in vergiet met koud water af en laat uitlekken. Bereid tuinerwten volgens aanwijzingen op verpakking. Spoel in vergiet met koud water af en laat uitlekken. Laat eieren schrikken, pel en snijd in parten. Maak paprika schoon en snijd in stukjes. Halveer Amsterdamse uien. Klop dressing van olijfolie, mosterd, 3 el uienvocht. Breng op smaak met zout en peper. Meng penne, erwten, paprika, ham, uien, helft van rucola en dressing en schep op 4 borden. Garneer met eiparten en rest van rucola.

Pennesalade met Amsterdamse uien is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Pennesalade op Toscaanse wijze
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pennesalade Met Gerookte Kip
20-30 min -
Bekijk recept
Pastasalade Met Graskaas En Vruchtgroenten
10-20 min -
Bekijk recept
Pastasalade Met Graskaas En Vruchtgroenten
20-30 min -
Bekijk recept