Varkenshaasjes met tijm, rozemarijn en roomsaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkenshaas met zout,peper, tijm en rozemarijn bestrooien en bruin en rosé braden in de boter en de knoflook er boven persen met de knoflookpers. Warm houden in een vel aluminiumfolie. Fruit in de boter een klein gesnipperd uitje. Haal de pan even van het vuur en roer er de room door.Laat dan de saus even zachtjes doorkoken. Serveer de varkenshaas op een bord overgoten met de knoflookroomsaus. Heerlijk met gebakken aardappelen en salade. Ook spruitjes zijn hier heerlijk bij.

Varkenshaasjes met tijm, rozemarijn en roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept