Varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champig

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak het vlees aan alle kanten aan. Voeg de uisnippers toe en bak even mee. Giet de wijn in de pan, leg de reepjes tomaat bij het vlees en bestrooi met oregano. Temper de hittebron. Stoof het vlees in een gesloten pan in circa 30 minuten langzaam gaar. Schep het vlees uit de pan en dek het af met aluminiumfolie om het warm te houden. Bak de champignons enkele minuten in het achtergebleven braadvocht. Roer de crème fraîche erdoor. Verwarm de saus. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de in schuine plakken gesneden varkenshaasjes, champignons en saus over de borden. Tip: Bestrooi het gerecht met circa 150 gram in blokjes gesneden mozzarella. Eet bij dit gerecht rijst of pasta.

Varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champig is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Champig?ones A La Crema
10-20 min -
Bekijk recept
Gevulde pasteitjes met ragout van krab met champig
0 min
Bekijk recept
varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champig
0 min
Bekijk recept
PROVENCAALSE SPIESEN
30-60 min -
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept