Varkenshaasrollade met Champignons

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de Römertopf een half uur in water staan. Wrijf de rollade in met peper en zout. Maak de champignons schoon. Leg de helft van de champignons op de bodem van de Römertopf. Leg de rollade erop en verdeel de rest van de champignons eromheen. Beleg het vlees met de klontjes boter. Voeg 6 eetlepels water toe en verdeel de spek over de rollade. Zet de Römertopf in de koude oven, stel de oven in op 180 graden en laat het hier 2 à 2,5 uur in staan. Haal 30 minuten voor einde tijd de deksel eraf. Zeef het braadvocht en breng het aan de kook. Doe de peterselie erbij en leng het aan met de maïzena. Roer de zure room erdoor. Serveer de rollade op een schaal met de champignons er omheen, de saus eroverheen.

Varkenshaasrollade met Champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaans gevulde varkenshaasrollade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasrollade met gember-sinaasappelglaze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasrollade Met Pistache-kruidenpasta
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept