Varkenskotelet met aardappel, pastinaak en peren

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak marinade door de olijfolie te mengen met citroensap, peper, zout, look en rozemarijn. Kerf de koteletten lichtjes in en marineer ze minimum 1 uurtje. Schil de pastinaak en snij in niet te dunne schijven. Schil de peren, snij ze in vieren en verwijder het klokhuis. Schil de aardappelen en snij ze ook in niet te dunne schijven. Was alle groenten. Verwarm de oven tot 230°C. Neem een mooie braadslede, smelt er wat boter in en bak de spieringkoteletten langs alle zijden mooi bruin. Verdeel er alle groenten en de marinade over. Dek af met aluminiumfolie of een deksel. Plaats gedurende 45 minuten in de oven van 180°C. Serveer in de braadslede op tafel.

Varkenskotelet met aardappel, pastinaak en peren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel van aardappels met amandel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept