Varkenskoteletjes met honing en kastanjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm een mengsel van de helft boter en de helft olie in een grote braadpan, kleur de varkenskoteletjes en bestrooi ze met een beetje suiker. Voeg peper en zout toe.
- Halverwege de bereiding, voegt u de honing toe; draai er het vlees goed in om. Laat het geheel lichtjes karameliseren op een vrij hevig vuur. Let op dat er geen korst wordt gevormd. Voeg de speciale vleeskruiden toe en be?indig de baktijd.
- In een stoofpan laat u een klontje boter lichtbruin worden, voeg de kastanjes, peper en zout toe.
- Voeg de verse room toe en eventueel, indien u een smeu?ger mengsel wenst, een beetje sausfonds.
- Schik de varkenskoteletjes op de rand van een ronde schotel, leg de kastanjes in het midden.

Varkenskoteletjes met honing en kastanjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletjes met appelsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletjes met tomatensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletjes met abrikoos
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletjes Met Pruimen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept