Varkenskoteletten met mosterd

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Braad de varkenskoteletten in de helft van de boter. Kruid met peper en zout.
- Hak ondertussen de sjalotten fijn en stoof ze in de rest van de boter. Wanneer ze glazig zijn er de witte wijn overgieten. Breng aan de kook en laat tot de helft inkoken. Voeg, dan de room en de mosterd toe. Laat zachtjes pruttelen.
- Neem de gebraden varkenskoteletten uit de pan en houd ze warm. Giet de saus in de pan en krab alle bakresten goed los. Voeg de peterselie toe en breng op smaak.
- Dien de koteletten op met deze saus.
- Geef er prinsessen en gekookte aardappelen bij.

Varkenskoteletten met mosterd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept