Varkenskoteletten met picklessaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in gezouten water. Laat ze uitlekken in een vergiet. Bak de koteletten 3 à 5 minuten aan elke kant in hete boter. Kruid ze met peper en zout. Hou ze warm onder aluminiumfolie. Verwarm de bloemkoolroosjes in de bakboter van het vlees. Zet ze even aan de kant. Blus de braadpan met de bruine jus en de room. Laat 1 minuut inkoken. Roer de pickles door de saus. Kruid naar smaak bij met peper en saus. Verdeel de bloemkool en het vlees over voorverwarmde borden. Tip: Lepel er wat saus bij en werk af met fijngesneden lente-uitjes. Lekker met gestoomde aardappelen of met toost van zuurdesembrood.

Varkenskoteletten met picklessaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoengebraad met picklessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met picklessaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensspiering met picklessaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met boontjes en picklessaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept