Varkenskoteletten met verse kaas en kruiden

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bak de koteletten aan beide kanten goudbruin in een klontje boter. Kruid met peper en zout.
- Meng intussen de kaas met de look, het bieslook en de peterselie.
- Blus de pan van de koteletten met het water en meng deze met de kruidenkaas.
- Geef er noedels bij.

Varkenskoteletten met verse kaas en kruiden is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept