Varkenslende met ananas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kleur de varkenslende aan alle kanten bruin in 50 gr boter met 20 gr suiker. Spijs met peper en zout en maak het vlees gaar in de oven. Schil de appels, haal er het klokhuis uit, snij ze in 8 partjes en kleur ze in 50 gr boter. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Schil de ananas, snij ze in 8 plakken en verwijder de harde kern met een ronde uitsteker. Snij de schijven in

4. Smelt de rest van de boter in de pan van de appelen en kleur hierin de ananasschijven bruin. Deglaceer de ovenschotel van het vlees met de rum en schraap alle aanbaksels op de bodem goed los. Voeg de kalfsfond toe en laat even inkoken. Zeef, spijs zonodig met peper en zout en houd warm. Snijd het vlees in dunne plakken en schik ze dakpansgewijze op een schotel. Omring het vlees met de warme appelpartjes en ananas. Nappeer het vlees met de saus. Serveer met rijst.

Varkenslende met ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslende Met Rozemarijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslende Aan Het Spit
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Varkenslende
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept