Varkensoester à la Picasso

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Dep de varkensoesters droog met keukenpapier. Masseer het vlees met de olie.Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag op hoog vuur voor en bak de varkensoesters om en om in ca. 8 minuten tot ze rosé zijn.
- Neem de varkensoesters uit de pan, leg het vlees op een bord en bestrooi het vlees met zout en peper. Dek het vlees af met aluminiumfolie en houd het vlees warm.
- Voeg de amandelen aan bakvet toe, blus dit af met sherry en verwarm het fruit even mee.
- Verdeel de varkensoesters en saus over 2 borden. Schep de vruchten om het vlees heen. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Varkensoester à la Picasso is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tong Picasso
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
T-Bone Picasso
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Risotto A La Picasso
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen Met Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Taglia En Portobellos<
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Bieslooksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept