Varkensoester met tomaten-olijvensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de sjalot schoon en snijd hem klein. Boen de citroen schoon en rasp wat van de schil. Fruit de sjalot in de olie glazig. Voeg de tomatenblokjes met sap, wat geraspte citroenschil en wat citroensap, het verkruimelde chilipepertje, de bouillon en de gehalveerde olijven toe en laat dit 15 minuten zacht sudderen. Bestrooi de varkensoesters met peper en zout en bak het vlees in de hete margarine in 8-10 minuten gaar en bruin. Geef de saus er bij.

Varkensoester met tomaten-olijvensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnempanada en krokante salade
Snack
Bekijk recept
Pasta met ansjovis-olijvensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaarsfilet met mediterane saus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met olijvensaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Taglia En Portobellos<
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Bieslooksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept