Varkensoesters met gemengde groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de prei en wortels schoon en snijd ze fijn. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Wrijf de varkensoesters in met zout en peper naar smaak. Verwarm de Becel Dieetolie in een pan bak hierin de varkensoesters aan beide zijden snel bruin. Haal het vlees uit de pan en houd het warm. Bak de groenten in het achtergebleven vet, voeg de groentebouillon toe en laat de groenten ongeveer 10 minuten, afgedekt, sudderen. Roer de zure room door de groenten en breng het geheel op smaak met zout en peper. Garneer de groenten met kervel en serveer met de varkensoesters. Serveer er (volkoren)pasta bij.

Varkensoesters met gemengde groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Varkensoester Met Basilicumboter
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester à la Picasso
0 min
Bekijk recept