Varkensreepjes in tempura met rucoladressing

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het beslag door de bloem, het zetmeel en de peper door het water te mengen. Breng op smaak met zout. Doe de mayonaise, de rucola en het limoensap in een hoge beker en mix met een staafmixer. Haal de varkensreepjes door het beslag en frituur 2 tot 3 minuten op 180°C. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer de tempura met de dressing. Eventueel kan je er ook nog wat gestoomde primeurgroenten bij serveren. Tip: Voor een extra krokant resultaat roer je het beslag niet te glad. Het geheel mag best wat klonterig blijven. Gebruik dan ook geen vork of klopper, maar eerder eetstokjes.

Varkensreepjes in tempura met rucoladressing is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijn met cannellinibonen en rucoladressing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes In Tempura Met Rucoladressing
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-courgettetaartje Met Rucoladressing
10-20 min -
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept