Varkensribben met bier, appel en stroop.

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter laten bruinen in sudderpan Ribben goed laten aanbakken en kruiden met peper en zout De in ringen gesneden ajuin toevoegen samen met de azijn., het bier, de stroop, laurier en thijm Alles laten gaar sudderen. Nu de appels schillen, klokhuis verwijderen, in halve maantjes snijden en bij het vlees voegen. Verder laten stoven zonder deksel tot klaar. Bij het opdienen bestrooien met verse bieslook. Opdienen met bruin hoevebrood en boerenboter. Recept van Maria THEVIS-PALMERS van Kortessem.

Varkensribben met bier, appel en stroop. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Spareribs met cola
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensribben gelakt met honing, whisky en cacao
0 min
Bekijk recept
Honinggeroosterde Varkensribbetjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Barbecue Spareribs Met Colamarinade
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept