Varkensribstuk met salie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven op 110?. Wrijf het varkensribstuk in met boter en kruid met peper en zout.
- Omwikkel het met salieblaadjes en bind alles vast met draadjes.Leg het ribstuk op een ovenplaat,voeg de ongepelde teentjes look en de ongepelde sjalotten toe en giet er wat olie over.
- Plaats alles in de voorverwarmde oven en laat het ribstuk 1u15 bakken. Overgiet het ribstuk om de 10 minuten en voeg indien nodig wat water toe.
- Dien het varkensribstuk op omringd door look en gekonfijte sjalotten,vergezeld van seizoensgroenten.

Varkensribstuk met salie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Oostenrijks Varkensribstuk
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensribstuk Met Knoflook En Kruiden
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Varkensribstuk Met Perzik
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Isla Bonita Pork(Geroosterd Varkensribstuk)
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept