Wrijf de schnitzels in met zout en peper en bestuif beide zijden van het vlees met bloem. Verhit boter in een ruime koekenpan en bak het in ca. 5 minuten goudbruin en gaar. Halveer intussen de nectarines, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in parten. Neem het vlees uit de pan, houd het warm en blus de bodem van de pan met de bouillon. Roer de aanbaksels los en schenk de Noilly Prat in de pan. Voeg mosterd toe, roer glad en warm de partjes nectarine in de saus. Hak de peterselie of koriander grof. Serveer de varkensschnitzels met de saus, bestrooid met de pistaches en peterselie. Deze saus kan ook geserveerd worden bij varkensrollade, varkensoesters of bij fricandeau. Wrijf rollade of fricandeau in met mosterd. Het gaat dan niet zozeer om de smaak-afgifte aan het vlees, maar meer om het effect van het zacht maken, door de zuren in de mosterd. In plaats van nectarines kunnen ook perziken worden toegevoegd. Ontvel déze echter wel. Kies voor een milde mosterd of neem een kleinere hoeveelheid scherpe mosterd, maar neem liever geen grove mosterd voor dit gerecht.
Varkensschnitzels met nectarines en amandelen is een recept van Jerryke's Cuisine