Varkensspiesjes op Toscaanse wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de varkenslapjes in drie of vier stukken, omwikkel met een plakje ham en rijg vervolgens aan spiesjes, mooi afgewisseld met een salieblaadjes en een zongedroogd tomaatje. Bak mooi gaar in de hete bakboter en hou warm.
- Bereid intussen de saus voor de spaghetti. Fruit de gepelde en gesnipperde sjalotten aan in de boter, voeg de doperwten toe en laat een paar minuten doorstoven. Overgiet met de tomatencoulis en breng op smaak met een scheutje Noilly Prat, vers gemalen peper en zout. Laat flink doorstoven tot de erwten gaar zijn en de saus wat ingedikt is. Meng er tot slot de versgehakte basilicum en de beetgaar gekookte spaghetti door. Schep in diepe borden en schik er een varkensspiesje bovenop.
- Serveer meteen.

Varkensspiesjes op Toscaanse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensspiesjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige varkensspiesjes
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensspiesjes met honing-mosterdsaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept