Varkensvlees in appelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in de hete margarine bruin. Neem het vlees uit de pan. Snijd de prei in ringen en was ze goed. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Bak de prei zacht in de achtergebleven margarine. Smoor de blokjes appel even mee. Voeg de champagne (of cider) toe met de mosterd en breng dit aan de kook. Leg het vlees in de saus en stoof het in 20 minuten gaar. Bind de saus desgewenst met wat maïzena. Serveren met gebakken aardappeltjes.

Varkensvlees in appelsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip, groentefriet en appelsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met appelsaus
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept