Varkensvlees met mosterd en dragon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Kook ze beetgaar. Giet af, laat uitlekken en bak nog even op in wat boter en olie. Bak het vlees goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm. Doe in dezelfde pan de boter, de mosterd, de dragon en de witte wijn. Laat 1 minuut koken. Verdeel het vlees en de aardappelen over de borden. Giet er de saus over en serveer meteen

Varkensvlees met mosterd en dragon is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept