Varkensvlees zoet-zuur

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het vlees in blokjes, laat de ananas uitlekken. Snij de lente-uitjes in ringetjes. Bak de vleesblokjes rondom goed aan in hete olie. Kruid met peper en zout. Voeg er de blokjes tomaat, de bouillon, het ananassap en 4 eetlepels chilisaus aan toe. Laat 10 minuten sudderen. Doe er de ananasblokjes en de soyascheuten bij. Laat goed doorwarmen. Breng eventueel verder op smaak met de rest van de chilisaus. Werk af met de lente-uitjes. Lekker met rijst.

Varkensvlees zoet-zuur is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenten met laurier, kruidnagel en peper op zuur
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept