Venkel geratineerd a la Anya

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het loof van de venkelknollen en snij deze in de lengte doormidden. Verwijder de harde delen van de knollen.Kook de venkelknollen in water met daarin een bouillonblokje ongeveer15 tot 20 minuten. Laat de venkelknollen in een vergiet goed uitlekken. Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe ze hierna in een platte ovenschaal(lasagne schaal). Doe de boter in een steelpannetje en laat deze langzaam smelten. Giet de gesmolten boter over de venkel en strooi daarna de geraspte kaas erover heen.Plaats de schaal in het midden van de oven en laat het geheel in 15 minuten goudbruin worden en de kaas smelten.

Venkel geratineerd a la Anya is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brandnetelsoep
0 min
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept