Venkelragout met tarbot en jenever

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis met peper en zout kruiden, door de bloem wentelen en laten kleuren in de hete boter met de gehakte sjalotten. De schoongemaakte en kleingesneden venkel in kokend gezouten water blancheren. De vismoten zodra ze goudbruin gebakken zijn uit de boter nemen en het braadvet afgieten. De pan met jenever deglaceren en er de mosterd, room en dragon doormengen. Lichtjes laten indikken en er dan de venkel, de tarbot en de kleine blokjes gepelde en ontpitte tomaat bijvoegen. Nog een paar minuten laten sudderen en serveren met luchtige aardappelpuree met tuinkruiden.

Venkelragout met tarbot en jenever is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Komkommerschuitjes met garnalen-jeneversalade
10 min Snack
Bekijk recept
Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelragout Met Tarbot En Jenever
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika met zalm-venkelragout
35 min of meer -
Bekijk recept