Venkelschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1de uien pellen en fijnsnijden
  • 2de tomaten wassen, even in kokend water dompelen, dan pellen en in plakjes snijden
  • 3 het gehakt in een koekenpan op de gewone manier rul bakken. met zout/peper/paprikapoeder kruiden.
  • 4 de uien toevoegen en even meefruiten. de plakjes tomaat toevoegen, goed mengen en nog 5 minuutjes op laag vuur laten staan.
  • 5 de venkel schoonmaken en wassen. het groen eraf snijden en apart houden. de knollen in reepjes snijden. de aardappelen schillen en in plakjes snijden.
  • 6 de plakjes aardappel en de reepjes venkel in een schaal (25-28 cm diam.) doen, afdekken en ca 7 minuten bij 600 watt verhitten. dan de groenten uit de schaal nemen.
  • 7 het gehakt in de schaal doen, de groenten hierop scheppen. de kaas erover strooien, de schaal afdekken en ca 14 minuten bij 600 watt verhitten.
  • 8 het venkelgroen fijnhakken en voor het serveren over het gerecht strooien. Dit is een recept van Catherine Creten

Venkelschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse venkelschotel met gnocchi
15 min-
Bekijk recept
Tahoe Met Spinazie En Champignons
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde zalm met mosterd-yoghurtsaus
Bekijk recept

Italiaanse venkelschotel met gnocchi
15 min-
Bekijk recept
Tahoe Met Spinazie En Champignons
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde zalm met mosterd-yoghurtsaus
Bekijk recept