Venkelsoep met tomaat

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Venkel wassen. Stronk en steeltjes verwijderen(mooi venkelgroen achterhouden). De venkel in stukjes snijden. In 1 liter water en bouillontabletten venkel in ongeveer 20 min gaar koken. Daarna de venkel pureren met de mixer.Tomaat ontvellen, de zaadjes verwijderen en in stukjes snijden. De soep opnieuw opwarmen, op smaak brengen met vermouth en enkele druppeltjes citroensap. In de soepborden eerst de tomatenstukjes leggen en dan de soep scheppen. Versieren met het venkelgroen.

Venkelsoep met tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelsoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool venkelsoep
Bekijk recept