Verliefdendessert

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de frambozen door een fijne zeef.Roer de puree met de suikerstroop en de likeur in een pannetje door elkaar,breng het aan de kook en laat het 1 tot 2 min.doorkoken.Laat de frambozenpuree koud worden.Neem een grote coupe.Leg het grootste deel van de aardbeien onder in de coupe.Schep er een lepel frambozenpuree en een lepel vanillevla over.Schep er het ijs op en garneer met de resterende aardbeien.Schep er de resterende vanillevla en frambozensaus over.Garneer met stijfgeslagen slagroom en bramen.Serveer de coupe's met lange lepels. *=suikersiroop. 400 gram suiker 1/4 liter koud water Doe de suiker met het water in een kookpan en breng het al roerend op middelhoog vuur aan de kook en laat het een paar minuten doorkoken.Neem de pan van het vuur en laat de suikerstroop afkoelen alvorens ze in een glazen pot giet. Opmerking Deze suikerstroop kun je gebruiken voor over taartjes waar een glazuurlaagje over moet.

Verliefdendessert is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker