Verloren brood met amandelen en appel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren los met de melk, de suiker en de amandelschilfers. Snijd de korsten van de boterhammen en laat ze weken in het mengsel. Smelt wat boter in een anti-aankleefpan en bak de sneden brood erin. Houd de boterhammen warm in de oven op 180° C tot ze allemaal mooi goudbruin gebakken zijn. Verdeel het brood over de borden en leg er de plakjes appel op. Tip: Extra lekker met een een bolletje vanilleijs !

Verloren brood met amandelen en appel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept