Verse geitenkaas in bladerdeeggebakjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bladerdeegjes bakken en halveren. Vullen met een dikke plak geitenkaas (die eerst onder de salamander werd gekleurd). De kwartjes perzik bakken in geklaarde boter met honing. Enkele lavendelbloemen toevoegen. Het braadvocht van de perziken op borden verdelen, hierop de bladerdeegjes schikken en de perzikpartjes in waaiervorm leggen. Afwerken met enkele lijntjes frambozencoulis.

Verse geitenkaas in bladerdeeggebakjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koniginnenhapje met mosselen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept