Vruchtenfondue met chocolade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alle vruchten pellen of schillen en in grote stukken snijden. De sinaasappel in partjes verdelen en het witte velletje verwijderen. De citroen persen en het sap onmiddellijk onder het fruit mengen om te voorkomen dat de peer en de banaan zouden verkleuren. De muntblaadjes in de fruitkom doen en voorzichtig mengen. De chocolade in kleine stukjes breken en samen met 3 of 4 eetlepels water au bain-marie laten smelten. Goed roeren. Deze chocolade op de bain-marie warm houden en dikwijls omroeren. Het fonduestel op tafel zetten en er de bain-marie en de chocolade op plaatsen.

Vruchtenfondue met chocolade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept