Verse vijgen met Amaretto-room

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom half stijf met een mixer. Klop de Amaretto en poedersuiker erdoor, de room moet wel lobbig blijven. Was de vijgen en dep ze droog met wat keukenpapier. Snijd de vijgen elk in 6 partjes en rangschik deze op de bordjes. Schep de room in het midden. Garneer met de koekjes.

Verse vijgen met Amaretto-room is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept