Viande acide à la Maastricht

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees in blokjes snijden, uien in ringen snijden, knoflook fijnsnijden. Boter in de pan bruin laten worden en vlees aanbraden. Als het vlees bruin is, uien toevoegen en glazig aanbraden. Dan knoflook kort meebakken. Voeg daarna azijn 25 cl water, laurier, kruidnagel, jeneverbessen, peper, zout, basterdsuiker en stroop toe. Laat het geheel een paar uur stoven. Af en toe roeren en als het te dik wordt water toevoegen. 3 uur stoven is normaal, vandaar het advies om zuurvlees een dag van te voren te maken. Lekker met friet en sla. Kan ook met varkens- of kalfsvlees gemaakt worden

Viande acide à la Maastricht is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Amuse Van Restaurant Chateau Neercanne Te Maastricht
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met gerookte zalm
< 20 min -
Bekijk recept
Slanke Kip Quiche met kastanjechamignons
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
tarte miserable
70 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken Asperges Met Kalfszwezerik En Paddestoelassortiment
20-30 min -
Bekijk recept
Asperges Met Kalfszwezerik, Paddenstoelen En Truffelsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zeeduivelzadel Met Diaphanesaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoesters In Dragon-Roomsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept