Victoriabaars met sinaasappel en kervelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

breng 1 1/2 liter water aan de kook samen met de wijn en de soepgroenten, het sap van de citroen en de kruiden: laurier, tijm ,peper en zout Laat dit alles 15 minuten koken leg er daarna de diepgvroren vis in en laat hem daar net onder het kookpunt 10 a 15 minutten inliggen (tot hij gaar is ) Bereid nu de saus: smelt de boter in een kookpan en meng er de bloem onder,laat even op bakken en doe er dan geleidelijk het gezeefde kookvocht van de vis bij tot u een dikke vloeibare saus bekomt. Voeg het sinaasappelsap bij met de safraan een snuifje cayennepeper en de kervel bij en voeg desnoods nog wat zout of peper bij en enkele druppels citroensap laat alles nog eens doorwarmen en dien op met tagliatelle of puree.

Victoriabaars met sinaasappel en kervelsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalmfilet met kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met primeurs, kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Mosselen Met Kervelsaus.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met peterselie-pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met victoriabaars
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met prei en paddenstoelenrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept