Victoriabaarsfilet in Hoegaarden Witbier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de fijngesnipperde ui in wat boter en doe hem vervolgens in een beboterde vuurvaste schaal. Leg hierop de filets en kruid royaal met verse zwarte peper en zout. Giet hierover het witbier en plaats in een op 200° voorverwarmde oven gedurende ongeveer 20 mn, afhankelijk van de grootte van de filets. Voor de saus giet u het kookvocht door een zeefje en laat het even inkoken. Verrijk onder voortdurend roeren met wat room en overgiet er de vis mee. Werk af met een takje verse dille. Geef er puree bij.

Victoriabaarsfilet in Hoegaarden Witbier is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselmaaltijd met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met peterselie-pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met victoriabaars
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van Victoriabaars met groenten in olie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept