Victoriabaarsfilets in tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid een tomatencoulis door de fijngehakte sjalotjes te stoven samen met de tomaten en een weinig bruine fonds. De saus door een puntzeef halen en van het vuur opkloppen met een klontje boter. Maak de visfilets schoon, was en droog ze. De filets aan elke kant kruiden, bestrooien met tijm en met een mengsel van broodkruim en parmesan-kaas in een verhouding van 3 delen broodkruim en één deel kaas. Schik de filets op een beboterde ovenplaat. Leg twee klontjes boter op elke filet en bak de vis gedurende 8 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C. Schik de victoriabaarsfilets op warme borden en nappeer de saus er rond. Smakelijk!

Victoriabaarsfilets in tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Victoriabaars met prei en paddenstoelenrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaarsfilet met salsa verde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaarsfilets met citroensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaarsfilets met witte wijn
0 min
Bekijk recept