Victoriabaarsfilets met witte wijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter laten smelten en er de gehakte sjalotten, fijngesneden wortelen en champignons bijvoegen. Enkele minuten al roerend fruiten, en dan de gepelde en geplette tomaten bijvoegen en kruiden. Aanlengen met de wijn en 20 mn laten koken. Dan de visfilets bijvoegen en 20 mn zachtjes laten koken. Serveren met gekookte aardappelen, gratin of puree vermengd met fijngehakte peterselie.

Victoriabaarsfilets met witte wijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Victoriabaars met prei en paddenstoelenrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaarsfilet met salsa verde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaarsfilets met citroensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaarsfilets in tomaat
0 min
Bekijk recept