Vijgen met amandelspijs en mascarpone

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de vijgen totdat je het rood van het vruchtvlees tegen komt. Maak van een beetje port en kruidnagel een stroop en giet dat over de vijg heen Maak een papje van de mascarpone en amandel spijs en giet het over de vijgen Gril ze af onder de gril 5 minuten

Vijgen met amandelspijs en mascarpone is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept