Vis in Broodkruimels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kluts de eieren en een ondiepe schaal. Doe er peper en zout bij. Meng dan de brood kruimels, de kruiden en de citroenschil in een andere schaal. Dep de visfilets droog met keukenpapier. Haal ze door het geklutste ei en dan door de broodkruimels tot ze met een gelijk laagje bedekt zijn. Verhit de olie in een grote koekepan. Bak de filets ongeveer 3 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit de pan en laat ze goed uitlekken op vetvrij keukenpapier. Dien de vis op met schrijfjes citroen en eventueel aardappels met sla. Je kunt ze natuurlijk ook zo, of op brood eten.

Vis in Broodkruimels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in korst met stoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige schnitzels met gegrilde tomaten
24 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept