Vis in gevogeltejus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een aardappelpuree met de aardappelen. Laat de kaas smelten in de warme room en meng met de puree Bak de kippenvleugeltjes langs alle kanten bruin en blus met het water. Laat inkoken tot een mooie bruine jus Bak de pladijsfilets mooi bruin en overstrooi op het laatst met de kruiden Serveer de puree met daarop de pladijs en daarrond de saus Versier met kervel

Vis in gevogeltejus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Martin Kruithofs Kwartel Met Gekarameliseerde Witlof!!
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Gevulde Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Gevulde Kip Met Groene Asperges
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta van kwartel met gebakken witloof
70 min Voorgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept