Vis in pikante tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De Spaanse peper ontpitten en fijnhakken. De tomaten met kokend water overgieten, vel en kroontjes verwijderen, en ze in dobbelsteentjes snijden.
- In een pan de olie verhitten en hierin de ui fruiten. Tomaten, azijn en Spaanse peper toevoegen en alles op smaak brengen met zout en peper. De saus ongeveer 5 minuten laten inkoken.
- De vis toevoegen, met de saus bedekken en in 10 tot 15 minuten gaar laten worden. - Serveren met gestoomde rijst

Vis in pikante tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept