Vis in zoutkorst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden Doe de helft van het zeezout in een ovenschaal en maak het een beetje nat. Stop de kruiden in de buik van de vissen en leg deze op het zeezout. Doe de rest van het zeezout eroverheen zodat de forellen helemaal ingepakt liggen. Een beetje water eroverheen en ca. 25 minuten in de oven. Erbij de gekookte krielaardappeltjes in de schil en spinazie. Voor de spinazie: fruit de gehakte knoflook in wat olie. Voeg de spinazie toe (dit kan waarschijnlijk niet allemaal tegelijk; als een deel geslonken is het volgende deel toevoegen). Als alle spinazie geslonken is (niet te lang laten opstaan, dan wordt het te papperig) de spinazie even laten uitlekken. Aan tafel de zoutkorst van de vis afbreken.

Vis in zoutkorst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Forel in zoutkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in zoutkorst
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goudbrasem in zoutkorst met citroenvinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in zoutkorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept