Varkensgebraad met picklessaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het gebraad langs alle kanten bruin in margarine en laat het 20 mn verder garen onder deksel. Let vooral op dat de margarine niet verbrandt. Blus met het water en de room en doe er een ferme schep pickles bij. Laat de saus verder inkoken tot een lichte binding ontstaat. Snijd het gebraad in schijven en overgiet rijkelijk met de picklessaus. Bestrooi met de peterselie en serveer met tuinkers en flink wat aardappelpuree. Tip: Dit kan uiteraard ook met varkenskoteletjes.

Varkensgebraad met picklessaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoengebraad met picklessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met picklessaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensspiering met picklessaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met boontjes en picklessaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept