Walnoten-kaas-peren-taart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200?C. 2 eetlepels. Gruyère met paneermeel mengen. In een kom de eieren en de slagroom en de rest van de Gruyère en de walnoten, fijn door elkaar roeren. Werkvlak met bloem bestooien en de plakjes bladerdeeg uitrollen tot een ronde lap. Taartvorm bekleden en goed tegen de rand duwen. Het overtollige deeg weg snijden. Gaatjes in de bodem prikken. Het mengsel van Gruyère-ham-paneermeelmengsel over de bodem strooien. Het roommengsel er over heen schenken.Grove walnoten en stukken peer en camembert erop leggen. In 40 minuten goudbruin bakken.

Walnoten-kaas-peren-taart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept