Kruidenboterbagels

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mix in een grote kom de bloem,gist,zout,honing en water en kneed heel goed door tot een stevig deeg,voeg zonodig nog wat water toe. Leg er de vochtige doek over en laat 1 uur rijzen. Kneed nog even door en verdeel het deeg in 8 balletjes. Maak van elk balletje een lange rol,maak de uiteinden aan elkaar vast. Leg de bagels op de met bakpapier beklede bakplaat en laat wederom 1 uur rijzen. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Laat de kruidenboter eventueel een beetje smelten en bestrijk er de bagels royaal mee. Bestrooi ze met de pijnboompitjes en bak de broodjes 25 minuutjes in de voorverwarmde oven.

Kruidenboterbagels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker