Was de blaadjes sla en droog ze af. Rooster in een droge koekenpan het sesamzaad op een matig vuur in ca. 1 minuut lichtbruin. Strooi het in een diep bord. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster het sneetje brood goudbruin en als je het helemaal 'mooi' wilt hebben, snijd dan uit het sneetje een rondje iets groter dan het kaasplakje. Dit is niet per se noodzakelijk, maar het staat wel professioneel. Alleen de vier hoekjes van het brood afhalen oogt ook al mooi. Wentel het plakje geitenkaas voorzichtig door de sesamzaadjes en leg het op de toast. Leg nu de toast met de geitenkaas op een bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak ongeveer 10 minuten tot de kaas zacht is en bijna gaat smelten. Leg nu de sla op een bordje en leg de gebakken geitenkaas daar bovenop. Giet de honingsaus er overheen en serveer direct. Honingsaus De honingsaus maken kan ook eerder. Maak ongeveer een halve tot een hele deciliter bouillon (weinig, dus) met behulp van een bouillonblokje. Breng die aan de kook en bind de bouillon met allesbinder (gewoon erin strooien en doorroeren). Op een halve deciliter bouillon was een theelepel allesbinder genoeg. Laat de saus nog 5 minuten heel zachtjes koken, daar wordt-ie helderder van. Roer dan de honing door de bouillon. De hoeveelheid hangt af van je smaak maar het moet wel zoveel zijn dat je honing proeft. Ook de hoeveelheid bouillon hangt af van de hoeveelheid honingsaus die je lekker vindt. Een beetje experimenteren dus. Als je niet ontzettend dol bent op honing, is een dessertlepel honing voldoende. Lekker met friet of stokbrood. Of met wat extra sla.