Warme salade van biefstuk, champignons en gedroogd

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Wrijf (masseer) de biefstukken in met een lepeltje van de tomatenolie en de peper.
- Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Roer een dressing van de azijn, de mosterd, de mayonaise, het tomatensap en de tomatenolie.
- Verwarm een koekenpan met anti-aanbaklaag, draai het vuur iets lager en bak de biefstuk (zonder toevoeging van extra vet) aan beide kanten bruin en rosé van binnen (ca. 2 minuten aan elke kant, afhankelijk van de dikte van de biefstuk). Beweeg het vlees tijdens het bakken langzaam over de bodem van de pan. Neem het vlees uit de pan en laat het even rusten.
- Bak de champignons al omscheppende 3 minuten in de droge koekenpan, op een hoog vuur.
- Verdeel de sla, de warme champignons, de reepjes gedroogde tomaat en de sla over 4 borden.
- Snijd de biefstukken in dunne plakjes en leg ze op de salade.
- Lekker met warm ciabattabrood.

Warme salade van biefstuk, champignons en gedroogd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Toast met paprikatapenade en krokante bacon
30 min-
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept