Wrap met shoarma en ijsbergsla

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en knoflook en snipper deze. Snijd de paprika’s zonder zaadjes in blokjes. Borstel de champignons of veeg ze schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Schep de paprika’s erdoor en bak ze 2 minuten mee. Voeg de shoarmareepjes en champignons toe en bak deze in ca. 8 minuten goudbruin en gaar. Verwarm de tortilla’s even volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes. Bestrijk de tortilla’s met de currysaus, verdeel daarover ijsbergsla en het shoarmamengsel. Rol ze op en serveer ze met de rest van de sla en knoflooksaus. Vervang currysaus door hot ketchup, tomatenpuree of tomatensalsa (potje). Neem in plaats van champignons een klein blikje maïs.

Wrap met shoarma en ijsbergsla is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept