Pers de knoflook uit boven de tartaar. Kneed de kruiden, knoflook, zout en peper naar smaak door de tartaar. Vorm er balletjes van ter grootte van walnoten. Hak de basilicum fijn.Kook de farfalle in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit intussen 2 kneepjes vloeibare margarine in een koekenpan, wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en bak de balletjes in 1 à 2 minuten rondom bruin. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 minuut mee. Roer de room door de puree en laat nog ca. 1 minuut zachtjes koken. Giet de pasta af en meng de balletjes en saus erdoor. Bestrooi met de basilicum. Serveer met geraspte (Parmezaanse) kaas en een groene salade. Tip: Door het gebruik van tartaar en room met een laag vetpercentage is dit een slank gerecht. Als je de tomatenpuree even meebakt verdwijnt de zure smaak en wordt hij wat zoeter.