Pasta met ghandaham en champignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelli gaar in kokend water met wat olie en zout. Giet ze af en spoel onder koud water. Bak de spekblokjes aan in wat boter met de look en de in schijfjes gesneden champignons. Blus het geheel met de wijn en voeg er de room. Laat opkoken en voeg er de tagliatelli aan toe en warm op. Serveer in een diep bord. Friteer de bieslook en versier het bord, besprenkel met wat en overstrooi met fleur d’Ardèche.

Pasta met ghandaham en champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept