Pasta met Gorgonzolasaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de pasta in circa 10 minuten beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd kleine broccoliroosjes in weinig water in circa 4 minuten beetgaar. Snijd de gorgonzola in stukjes.
- Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een sauspan en fruit de ui zachtjes aan. Pers de teen knoflook erobven uit. Voeg de koksroom, gorgonzola en tijm toe en laat de kaas al roerende smelten tot een mooie saus ontstaat.
- Warm de saus nog even door. Giet de pasta en de broccoli af. Schep de broccoli door de pasta en verdeel dit over twee diepe borden. Breng de gorgonzolasaus op smaak ,et zout, peper en tijm en schep de saus over de pasta. Strooi de Parmezaanse Kaas erover.

Pasta met Gorgonzolasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept